Vegan …ish #foodbloggers14 | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

Vegan …ish #foodbloggers14

Vegan …ish #foodbloggers14
 

Recunosc, alergarea m-a disciplinat în ceea ce privește alimentația. Nu poți alerga pe distanțe lungi dacă nu ai grijă ce mănânci, cât și de unde. Și, trebuie să recunosc, m-am lăsat influențat și de Ionela, cu al ei stil vegetariano-vegan, care m-a transformat și pe mine într-un vegan …ish. Pentru că dacă aș avea doar avocado, niște usturoi și pâine proaspătă, nu mi-ar mai trebui altceva. Dar …ish-ul vine de la faptul că la ciocolată nu pot renunța, pentru nimic. E complicată treaba cu mâncarea, n-ai spune. Ca în blogging. Iar când le combini, ai nevoie de puțină înțelegere. Pe care o poți găsi la Food Bloggers Conference, pe 26 noiembrie.

Iar lucrurile se anunță interesante, pentru că Lidl are pregătită o surpriză pentru cei care au cont pe Instagram, iar după conferință Marius Tudosiei ne va aștepta la Divan, restaurantul otoman din București (doar dacă veniți și la conferință).

Iar dacă veniți la petrecerea de după, pe mine mă găsiți acolo cu niște ciocolată în mână. Iar cine vorbește cu mine primește o bucată. Să-mi spuneți dacă țineți post, să știu să mă pregătesc.

Și ne citim pe #foodbloggers14 (FB) sau #foodbloggers14 (TW).

Recomandă articolul:

  


Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons