Un mesaj clanta | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

Un mesaj clanta

2 Nov 2008

Campania electorala a inceput. Si deja am cutia postala plina de pliante. Marea provocare e sa iti diferentiezi mesajul de al contracandidatilor. Doru Tompea, presedinte PSD Iasi, rector UPA, candidat colegiul 9 – Dacia – Alexandru, Camera Deputatilor, a fost ajutat de echipa de campanie si a reusit. Doar am ajus sa scriu despre metoda lui de a se promova, nu?

Primul contact cu pliantul nu mi s-a parut agresiv. Ba chiar am suras putin. Nu stiu cum li s-a parut vecinilor, care nu au ca mine dorinta de a vedea noutatea din abordarea candidatilor. Probabil s-au simtit agresati de faptul ca flyerul le-a acoperit clanta.
Mesajul e inspirat din celebra campanie “The Truth“. Am parcurs textul si de sus in jos, si in sens invers. Are inteles in ambele sensuri. Ei bine, lucrurul asta, asemanarea cu campania “the truth”, a discreditat mesajul in fata mea. Dar poate sint unul dintre putinii care au vazut spotul si stiu despre ce campanie e vorba.

Nu stiu care e alcatuirea demografica a cartierelor Dacia-Alexandru, dar citind mesajul de pe flayer cred ca stau intr-o zona in care locuiesc persoane de peste 38 de ani, cu copii, cu multe responsabilitati si griji, si ma simt neglijat. Poate pentru mine are alt pliant care va veni in zilele viitoare. Eu n-am drept de vot?

Totusi, ideea de promovare mi se pare faina.

Disclamer: In timpul campaniei electorale nu voi promova nici un candidat si nici un partid politic. Asemenea articole vor aparea doar pentru a evidentia metodele de comunicare folosite de cei care ne vor votul.

Recomandă articolul:

  


Comentarii

1. Lilla | 2 Nov 2008 | 17:33:21

chiar ca e faina ideea. oare cum a reactionat restul de clante vizate? :)Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons