Team ADventure în publicitate şi PR cu Prime Iaşi | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

Team ADventure în publicitate şi PR cu Prime Iaşi

Asta-i şansa. Una dintre cele mai la îndemână, de a intra pe uşa din faţă a publicităţii. Asta în condiţiile în care Olimpiadele Comunicării nu au mai fost făcute din 2009.

2009, anul în care am fost în juriu la Team ADventure, care, în 2011, revine cu a patra ediţie, tema din acest an fiind: Faţă în faţă cu PR-ul şi Publicitatea.

Festivalul, organizat de Prime Iaşi, pune accentul pe creativitatea şi spiritul de afirmare al viitorilor specialişti din industrie. Aşadar, dacă eşti student sau masterand în Iaşi la Comunicare şi PR, Jurnalism – DJSC, FEAA sau oricare altă specializare care are legătură cu publicitatea şi PR-ul, e bine să mergi cu echipa ta (se vor alege pentru cele 3 brief-uri câte 3 echipe a câte 4 membri fiecare) şi să te înscrii. Dacă nu ai echipă, pe principiul cartelei, îţi găseşti colegi acolo şi pe parcurs se sudează şi echipa.

Deschiderea Team ADventure va fi pe 19 octombrie în Amfiteatrul II8 (corp A, UAIC), ora 20.15. După înscrieri şi selecţii, cele 3 echipe vor avea la dispoziţie 3 săptămâni pentru rezolvarea unor brief-uri reale, rezultatele urmând a fi jurizate de 3 specialişti din domeniu.

Văd concursurile de acest tip ca nişte şanse de afirmare pe care nu trebuie să le ratezi. Şi nu, nu vine următorul şi la ăla participi. Acum e momentul!

Recomandă articolul:

  


Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons