Street Delivery 2012 | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

Street Delivery 2012

Street Delivery 2012

Street Delivery e despre creativitate. Așa văd eu manifestările de pe Arthur Verona, din fiecare lună iunie. O sursă de energie din care îți iei creativitate și inspirație pentru proiecte viitoare. Hipsterimea e bună, pentru că te ajută să vezi diversitate și îți dă motive să te simți rupt de Bucureștiul de beton în care conviețuim. Pare o altă lume, colorată. Optimistă. Cum aș vrea să fie mereu.

E chiar plăcut să stai pe iarbă, în parc, să asculți muzică și să vezi în jurul tău oameni care caută aceleași lucruri ca tine. Fie că sunt veniți pentru concerte, pentru filme, reviste, fotografii, aer… Da, Bucureștiul e beton, din punctul ăsta de vedere. Și din celelălalt. Dar asta-i altă poveste, de care nu mă apuc pentru că ambele pot merge bine mână în mână.

De la ediția de anul acesta rămân cu noul album Subcarpați și raportul FreeEx pe 2011. Două lucruri underground, unul despre folclor, altul despre încălcarea libertății presei din România. Două lucruri care mă duc mai departe. Și cu asta cred că Street Delivery a reușit să aibă sens pentru mine.

Recomandă articolul:

  


Comentarii

1. Adi | 28 Jun 2012 | 11:51:15

Sper sa reusesti sa aduci schimbarea..Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons