Run For The Cure – Ai grijă de sănătatea ta | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

Run For The Cure – Ai grijă de sănătatea ta

Run For The Cure – Ai grijă de sănătatea ta
 

La orice cursă importantă e obligatoriu să trec pe la medicul de familie și să cer să fac analizele de bază. Și asta se întâmplă cam de două ori pe an, încă de acum ceva timp, de când Ministerul Sănătății a trimis acasă o hârtie prin care reaminteau că de ziua ta ai un pachet de analize gratuite. Cât să îți dai seama dacă e ceva în neregulă cu tine și dacă trebuie să te îngrijorezi. Iar de atunci au intrat în rutină. E ceva normal, care nu ia mult timp, dar care are o utilitate înzecită. E un obicei pe care ar trebui să îl avem toți.

Cu sănătatea nu e de glumit, iar dacă duci cu tine povara unui diagnostic, e cu atât mai lăudabilă puterea cu care mergi înainte. Sau… alergi. Duminica trecută am alergat la Happy Run – Race For The Cure alături de învingătoarele unui diagnostic foarte dur: cancer la sân. În fiecare an, una din șase femei primește această veste. Cea mai eficientă metodă de luptă e depistarea acestuia în stadiul incipient. De aceea, un consult anual trebuie să devină rutină. Așa cum ar trebui să fie și atitudinea pozitivă și speranța. Mereu cu noi.

Fundația Renașterea a strâns fonduri pentru a oferi investigații medicale gratuite femeilor care au nevoie, și mă bucur că am putut să dau un mic ajutor, fie și printr-un îndemn simplu: mergeți la doctor și țineți-vă sănătatea sub control.

Recomandă articolul:

  


Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons