Ricardo Azevedo – Pequeno T2 | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

Ricardo Azevedo – Pequeno T2

Ricardo Azevedo

Pe Ricardo Azevedo îl cunoaşteţi de aici. Da, a fost solistul formaţiei EZSpecial pînă în 2007, cînd a decis să pornească într-o carieră solo. Nu i-a fost greu, în fond, era compozitorul celor de la EZSpecial.
S-a născut în Espinho, un orăşel în Aria Metropolitană Porto, dar acum trăieşte în Santa Maria da Feira, un oraş mai mare din aceeaşi regiune.

Între 1991 şi 1999 a făcut parte din diverse formaţii din oraşul în care s-a mutat, dar nici o colaborare nu a fost la fel de fructuoasă precm cea începută în 2000 cu cei de la EZSpecial. A compus melodii în engleză, dar la finele anului 2006 s-a decis să compună doar pentru el melodii în portugheză. Primul său album, Prefácio, are ca prim single promovat “Pequeno T2”, pe care vi-l propun şi eu spre audiţie.

Melodia a fost aleasă de către cei de la Millennium BCP pentru a le promova campania de credite pentru locuinte pentru tineri. Piesa vorbeşte despre un tînăr care vrea să se mute cu iubita lui şi îşi doreşte să cumpere un apartament mic, cu 2 camere. Mai jos, melodia şi spotul :)

Recomandă articolul:

  


Comentarii

1. Masini pentru femei | 23 Feb 2009 | 08:40:17

Baietii astia latino arata foarte bine. Dragutel, simpatic, cute cute cute. :P

Primul clip e foarte linistit, si calm, si iti face placre sa il asculti.

Limba aduce putin si cu romana. :P

2. Andreea | 12 Jul 2009 | 13:11:19

Mersi frumos de partajarea cantecelelor, sunt foarte reusite. :)

Trackbacks

  1. George Toma » Pedro Abrunhosa - Eu Estou Aqui


Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons