Red Bull – The Art of Can | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

Red Bull – The Art of Can

De multe ori mi-am spus că aş vrea să fac maşini din doze de bere. În schimb, am vizitat expoziţia făcută de Red Bull în Piaţa George Enescu din Bucureşti – The Art of Can, o exprimare a spiritelor creative materializată în lucruri construite din doze de Red Bull. Oricum, unora dintre cei care au expus le-a prins mintea aripi, dar au ieşit câteva lucrări ingenioase, creative, unele deştepte chiar, cu mesaj.

Expoziţia e cu intrare liberă şi mai poate fi vizitată până pe 23 octombrie. Nu veţi vedea ce au făcut unii din nişte doze de energizant, şi nu vă veţi mira cât a băut ăla până să îi iasă structura. Dacă mergeţi, încercaţi să treceţi dincolo de aceste gânduri şi căutaţi ideile transmise prin lucrări.

Mai jos, o galerie de imagini cu lucrările, care se văd mai bine live. Iar mai jos, o retrospectivă de la lansare unde puteţi vedea care sunt lucrările premiate în cadrul competiţiei.
 

Recomandă articolul:

  


Comentarii

1. lucian fotograf nunta | 19 Oct 2011 | 16:44:55

Draguta arta ..pacat de basutura care este a pamant dupa parerea mea este una dintre cele mai toxice baututri pt organism si mai ales pt inima!Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons