Recomandări de la Alberto Indio, Andre Sardet și Per7ume | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

Recomandări de la Alberto Indio, Andre Sardet și Per7ume

Cum ar fi să ieși pe stradă cu o chitară, să începi să cânți, apoi oamenii din jur să danseze pe muzica ta? Iar dacă toate astea se întâmpă pe străzile Lisabonei, minunea e și mai mare. Alberto Indio e cel care ne poartă prin oraș, cu dansatorii ocazionali după el.

Apoi, în același registru, devenim romantici cu ajutorul lui Andre Sardet. Vocea calma ne face să visăm iar ritmul melodios al cântecului ne liniștește. Poate și pentru că Andre a compus multe dintre coloanele sonore ale telenovelelor portugheze. Dar, cântă frumos.

Dacă melodiile recomandate până acum au fost cântate de băieți, să încheiem cu o piesă minunată, tot a unor băieți: Per7ume: Tu ești. Nimic altceva de spus decât că piesa este o declarație de dragoste sinceră.

Alberto Indio – Sinceramente

Andre Sardet – Roubo-te um beijo

Per7ume – És Tu (Elixir dos Sonhos)

Recomandă articolul:

  


Comentarii

1. kalista | 2 Mar 2012 | 23:00:57

cautam muzica portugheza si am dat din intamplare peste site-ul tau unde am descoperit cu placere chestii noi :) ti-o ‘dau’ la schimb pe Marcia (daca nu o stiai cumva deja), o cantareata din Portugalia care mie imi place foarte mult :) http://www.youtube.com/watch?v=47iOUCQF4nQ
enjoy!Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons