Personal Best la Semimaratonul București 2015 și invitație la Happy Run – Race For The Cure | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

Personal Best la Semimaratonul București 2015 și invitație la Happy Run – Race For The Cure

Personal Best la Semimaratonul București 2015 și invitație la Happy Run – Race For The Cure
 

Un singur lucru mă motivează într-o competiție. Finalul. Iar cursa de anul acesta de la OMV Petrom Bucharest Half Marathon a avut un final nesperat. Am terminat cursa de 10,5 km cu 3 minute sub cea de anul trecut, o îmbunătățire peste așteptări. Faptul că am fost între primii 17% dintre participanți e wow… încă nu realizez ce înseamnă asta. :) Dar 56 de minute e un pas înainte spre al doilea semimaraton, pe care îl voi alerga în toamnă.

Iar pentru că nu ne oprim, pe 7 iunie vă invit să alergăm împreună la Happy Run – Race For The Cure, cu scopul de a strânge fonduri pentru prevenirea cancerului de sân. Alergăm să atragem atenția că în România, în fiecare an, una din șase femei este diagnosticată cu cancer de sân. Cea mai eficientă metodă de luptă e depistarea acestuia în stadiul incipient. Sunt trei curse, pe un traseu ușor, iar înscrierea reprezintă donație pentru investigații medicale gratuite oferite femeilor care au nevoie.
Ne vedem la final, cu zâmbetul și speranța la noi.

Recomandă articolul:

  


Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons