Mariza cântă la Sala Palatului pe 11 noiembrie | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

Mariza cântă la Sala Palatului pe 11 noiembrie

Pe 11 noiembrie mergem la Sala Palatului să o ascultăm pe Mariza, să ascultăm fado de calitate. Cu o zi înainte de aniversare. Un cadou frumos de care o să am parte anul acesta. Am vrut încă de când am fost în Portugalia să merg la un concert Mariza, dar am ratat de fiecare dată ocaziile. Apoi a venit Plai-ul din 2008 şi a apărut altceva care să facă lucrurile dificile. A treia oară nu se mai poate.

Concertul de la Bucureşti face parte din cadrul Festivalului Viaţa e Frumoasă, editia a III-a. Alte concerte în cadrul festivalului: Laurie Anderson, Damian Draghici – Jazz in the City.

Aştept cu nerăbdare piese de pe “Terra”, dar şi piese mai vechi. Până la concert, să ascultăm colaborarea cu Concha Buika: Pequenas verdades – Adevăruri mărunte.

httpv://www.youtube.com/watch?v=u5f7B5PacZM

Recomandă articolul:

  


Comentarii

1. Adrian Butuc | 26 Nov 2010 | 18:17:41

Felicitari George, pentru gusturile tale rafinate, articolele si comentariile pertinente, despre Muzica portugheza in general si admiratia ta speciala pentru Mariza, un talent si o voce unica la nivel planetar.
Am fost la Bucuresti si a fost minunat, desi, cred ca sunetul si acustica au luat putin din luciul si sclipirea momentului.
Am fost la Porto, aseara, 25.11.2010 si a fost extraordinar…un moment deosebit, plin de incarcatura emotionala, plin de caldura, unde am ascultat-o pe Mariza (care este intr-o forma si dispozitie extraordinara) la cel mai inalt nivel!
Am incarcat pe Youtube, pentru Voi, o mica amintire: http://www.youtube.com/watch?v=KILKj7astr4
Aici ai link-ul unui alt blogg despre Mariza: http://www.liviuct.ro/2010/11/12/marizabucuresti-2010/

Trackbacks

  1. Dead Combo în concert în România « George Toma – PR, Comunicare, Industrii Creative


Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons