Hai la film. Afară | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

Hai la film. Afară

Chiar dacă ne topim din cauza căldurii, seara aerul e respirabil, mai ales când stai în fața unui ecran mare și vezi un film bun. Bucureștiul e norocos din acest punct de vedere, pentru că la mijloc de august, când e canicula instalată, serile sunt pline de vizionări. Iată câteva locuri pe unde putem merge să vedem filme în aer liber.

Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL
Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMULprogram
Ediția a 11-a a mutat Delta la București, pe iarbă, la Verde Stop, apoi pe Dâmbovița și la Cinema Studio. Dacă nu ați prins startul, mai aveți timp de filme și concerte până pe 17 august.

Festivalul Chitila Film Fest 2014program
Festivalul e în orașul Chitila, la 15 km de Universitate, pe malul lacului Chitila. Competiția de scurametraje pare interesantă, mai ales că sunt doar filme românești. Merită încercat.

Flashback Festivalul Filmului European în aer liberprogram
Pe 23 și 24 august, în curtea Institutului Francez, la Bistro Chez Elvire, vor fi proiectate două dintre filmele grecești cu succes la public la Festivalul Filmului European din acest an: September (2013) și Eterna întoarcere a lui Antonis Paraskevas (2013).

Vara asta PE Promenadaprogram
Cinematograful de pe terasa mall-ului Promenada e numai bun pentru o seară de film la înălțime. Iar până acum au fost difuzate filme interesante, deci motive sunt pentru o vizită.

CinePark în Herăstrăuprogram
Doar până pe 24 august mai vedem filme în Herăstrău, așa că plimbarea de seară poate să se oprească acolo pentru o oră jumătate, două.

Cinema în parcul Crângaşiprogram
Proiecțiile continuă până pe 22 august, în fiecare seară de la ora 21:30. Proiecții: 16 august – “We own the night” (regia James Gray); 17 august – “Narco: Aventurile lui Gustave Klopp” (regia Tristan Aurouet); 18 august – “Călătoria lui Gruber” (regia Radu Gabrea); 19 august – “Caravana Cinematografică” (regia Titus Muntean); 20 august – “Eu când vreau să fluier, fluier” (regia Florin Şerban); 21 august – “Inglorious Basterds” (regia Quentin Tarantino); 22 august – “Concertul” (regia Radu Mihăileanu).

Cinematograf în are liber în Parcul Alexandru Ioan Cuza – Insula Pensionarilorprogram
Proiecțiile sunt de marţi până duminică, începând cu ora 21:30, iar filmele pot fi văzute până pe 14 septembrie. Și e o selecție destul de faină, de la Naşul, Star Trek, Scarface la Scent of a Woman sau Schindler’s List.

Vedem filme în aer liber! La cinema!

Recomandă articolul:

  


Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons