Fair play-ul este fresh. Întotdeauna | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

Fair play-ul este fresh. Întotdeauna

29 Jan 2012
Etichete: ,

Duminică am jucat un fotbal frumos. Am fost pentru prima dată în teren, după alte câteva meciuri ca spectator. Și, cum am auzit, a fost unul dintre cele mai fair play jucate până acum de bloggeri. Rezultatul o confirmă: 10 egal. Un meci fresh care, însă, a stors aproape toate forțele din mine.

S-a jucat pe un ger cumplit (erau -17 grade C când am plecat de acasă) iar în balonul care acoperea terenul erau cu 4-5 grade mai mult ca afară și aproape toți am venit în pantaloni scurți. Așadar, am fost în echipa albă a lui Dani Coman, care și-a făcut formație de fotbal – FC Freshness, o inițiativă Head&Shoulders – și am jucat împotriva celeilalte jumătăți a echipei, cu tricouri albastre.

Fotografii, făcute de Radu Restivan, vedeți mai jos, iar la Auraș Mihai puteți citi interviuri cu jucătorii, la cald. Scrise, cum s-ar zice, când a ajuns Auraș la căldură.

Au mai scris despre meci Mircea Meșter, Andrei Cismaru, Alex Tunaru, Cezar Vasile, Toma Nicolau, Alin Pandaru, Bogdan Dăscălescu, Marian Ionescu, Sportmeet.ro și Mahmur.info.

Recomandă articolul:

  


Comentarii

Trackbacks

  1. Am debutat la FC Freshness | Pandutzu.com
  2. Cei mai fresh bloggeri... : Bogdan Dascalescu
  3. F.C. Freshness @ Mariciu.ro
  4. » FC Freshness / Sport Meet .ro
  5. Fotbal cu bloggerii și Dolce Sport « George Toma – Comunicare și Industrii Creative


Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons