EzSpecial – Menina Bonita (Deixas Saudade) | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

EzSpecial – Menina Bonita (Deixas Saudade)

Acum citeva saptamini Ezspecial lansau noul single: Menina Bonita (Deixas Saudade). Cu toate ca inca nu a trecut febra single-ului Sei que sabes que sim, deja in Portugalia noua melodie e prezenta in playlist-urile radiourilor.
Menina Bonita (Deixas Saudade) este al doilea extras de pe albumul Alguém Como Tu pe care, ca orice formatie respectabila din Portugalia, Ezspecial a inclus si coloana sonora a telenovelei “Morangos Com Açucar” (parca e si la noi).
Ezspecial s-a format in 2000 in Santa Maria da Feira, Portugalia. Cinta in portugheza si engleza, iar melodiile lor sint printre cele mai ascultate.

Ultima campanie de promovare a single-ului Sei que sabes que sim, derulata impreuna cu RFM, unul dintre cele mai ascultate radiouri portugheze, a avut ca idee centrala interactivitatea fanilor. Denumita “Rock in Office – A RFM com os Ezspecial ao vivo no seu escritório”, ea s-a adresat celor care lucreaza in firme si care pot face o varianta proprie a videoclipului piesei.
Premiul campaniei a fost un concert live Ezspecial chiar la locul de munca al celor care au cistigat. Rezultatele si videourile aici. Poate prinde si la noi. Nu imi vine in minte acum cine ar putea sa desfasoare o astfel de campanie. Poate Iris sau Holograf. Cineva cu o foarte mare priza la public.

In final, iata noua melodie Ezspecial: Menina Bonita (Deixas Saudade):

Recomandă articolul:

  


Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons