campus de fete cu baieti inclusi – la Cuza | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

campus de fete cu baieti inclusi – la Cuza

29 Apr 2007
Etichete:

In caminele Universitatii “Cuza” din campusul “Titu Maiorescu” ti se da un ecuson la intrare. O hirtie plastifiata pe care scrie “vizitator” si pe care, daca o pierzi, o platesti. O prostie, ca oricum nu ajuta la nimic. Tot se aranjeaza cu portarul.

Si aici ajungem la ce ma doare. Ca unele fete din camin au nevoie de companie peste noapte. Si portarul nu se poate sa nu “inchida ochii”, cit timp stau baietii. Asa se face ca daca in momentul asta in care eu scriu mergi in camine vezi ca registrul ala, in care sint trecuti vizitatorii, a sarit vreo patru-cinci baieti care s-au descurcat cu portarul.

update: am aflat si cit costa sa stai o noapte in caminele Cuza, in special in C8: fix 2 lei.

P.S.: am scris asta pentru ca ma enerveaza cum se poarta portarii, ma enerveaza ca aia fuck ce fac in camin in timp ce altele incearca sa doarma sau sa invete, si ma enerveaza prostia romanilor. ce as mai pleca…

Recomandă articolul:

  


Comentarii

1. adrian | 2 May 2007 | 20:23:24

in romania regulile sunt facute pentru fraieri

fa-i o poza portarului, trimite-o la conducere, reclama-l etc

pe mine m-au enervat doi smecheri din sinaia care chinuiau un leu cu care turistii isi puteau face poza pentru 15 ron

i-am fotografiat, o trimit maine la toate site-urile, la ziare, la protectia animalelor, peste tot, da-i in gura militiei :)

poate nu rezolv nimic, dar scandal tot fac

2. Mihaela | 5 May 2007 | 23:45:37

Problema cu portarii santajabili din Puskin e de cind lumea, cred… A devenit o normalitate “ramasul peste noapte”, iar daca vreo colega se opune, e etichetata ca incuiata sau “calugarita”. Iar denuntatul la administratie nu face decit sa puna paie pe foc… oricum, nu se ia nici o masura (verificat), fiecare face ce vrea in continuare. Cainele latra, caravana trece… ceva de genu.

3. George Toma | 6 May 2007 | 09:36:31

O sa vina o zi in care o sa se destepte portarii… ziua in care vor fi concediati. :))Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons