Cafegim sau nu? | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

Cafegim sau nu?

21 Jan 2015
Etichete: ,
Cafegim sau nu?
 

Nici bine nu a trecut mijlocul săptămânii, că deja am ajuns la al doilea espresso. Nu e însă un lucru care să mă facă să dau înapoi. Numai dacă vedeți spuma vă convingeți că alegerea e bună. Iar mirosul… nu mai spun nimic, pentru că la miros concurează foarte aproape cu ciocolata.

Nu știu cum e la voi, dar la mine încă funcționează efectul cafelei, de aceea, un espresso mă ține treaz o noapte. Iar după ce îl beau sunt în priză mult timp. Lucru bun, de altfel. Dar gustului nu-i poți rezista…

Nu prea am antrenamentul cafenelelor – umblu mai mult prin ciocolaterii – (iar dincolo de Origo nu am pășit), dar e momentul să caut espresso-uri bune prin oraș. Și am aflat azi de Steam Coffee Shop, un nou concept de cafenea, într-un spațiu mic, în care vedeta este cafeaua ”la purtător”, să-i spunem. Un prim loc deschis e pe strada Uruguay 22, Piața Charles de Gaulle, iar planurile sunt de a acapara spațiile mici din București. Următorul cucerit e la Piața Romanei, luna viitoare. Ce e important de știut e că boabele de cafea sunt prăjite de Origo.

Îmi încep turul de acolo, dar înainte să ajung, nu o să beau espresso cu o săptămână înainte, să uit celelalte gusturi. A, și am auzit că au o rețetă proprie de cacao cu lapte. Sounds good!

Recomandă articolul:

  


Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons