Alternativă la uitatul la TV | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

Alternativă la uitatul la TV

Alternativă la uitatul la TV
 

Alternativă la uitatul la televizor, nu la televiziune. Nu ai cum să renunți la a te uita la TV, chiar dacă ne batem cu pumnul în piept că nu mai avem televizor în casă și filtrăm mai bine informațiile pe care le primim. Suntem abonați la feed-urile televiziunilor și, inevitabil, nu trece o zi fără să vedem online o știre video. Iar prima pauză publicitară pe care am văzut-o după o lungă perioadă de absență din fața ecranului a fost captivantă.

Suntem generația multiscreen, și ne place să fim mobili. De asta unii dintre noi și-au înlocuit televizorul cu un ecran de dimensiuni mari, pe care îl folosim și pentru filme și pentru desktop-uri, și căutăm alternative online pentru a vedea emisiuni TV.

Momentul meu de răscruce a fost gala Oscar 2015. Am așteptat până la ora două feed-ul online live de pe Digi 24 și am văzut pe tabletă doar jumătate de oră, discuțiile din studio. Apoi transmisia s-a întrerupt, a fost disponibilă doar din contul online Digi 24, din cauza drepturilor de retransmisie. Nici la reluarea ceremoniei, o zi după, lucrurile nu s-au schimbat, drepturile de retransmisie.

Soluția ar fi abonamentele personalizate, cu opțiune de abonare doar la serviciile online. E aceeași problemă pe care o am cu abonamentul HBO Go, care vine condiționat de cel TV clasic.

Așa că am căutat o aplicație care să îmi facă mai ușoară vizionarea canalelor TV și am găsit-o fix acolo unde șansele erau mici: la TVR. Se numește TVR Plus (Android tabletă, telefon și iOS) și oferă feed live pentru toate canalele televiziunii române (+ HD), și acces la arhiva de emisiuni. Și căutarea a luat sfârșit, nu am trecut mai departe pentru că ai tot ce trebuie. Să mai spun că aseară au fost meciurile din Champions League? Fără întreruperi cauzate de streaming.

Recomandă articolul:

  


Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons