Alături de Echipa Națională de fotbal! Hai, România! | GeorgeToma.ro | Tasteful stories

Alături de Echipa Națională de fotbal! Hai, România!

Alături de Echipa Națională de fotbal! Hai, România!
 

În seara aceasta avem cel mai mare test de suporter al Naționalei, și ar fi bine să nu îl picăm. Mâine, ziarele ar trebui să scrie ”Calificare cu record de audiență la TV”. Record de suporteri, așa cum am avut și joi pe Național Arena, când ne-am câștigat dreptul de a fi alături de Echipa Națională.

Suntem în cărți, nu am pierdut nici un punct în prezenta campanie de calificare, iar ultimul meci ne dă speranțe mari. Sincer, nu avem motive obiective să nu fim alături de echipă și să așteptăm cu sufletul la gură o primăvară europeană.

Pe 8 octombrie, cu Finlanda, din tribune s-au întins 2 tricouri cu chipurile suporterilor care și-au luat bilet virtual la meci, când încă nu se știa că avem voie alături de echipă. 10.000 de oameni le-au amintit celor 50.000 de pe stadion că a fi suporter nu înseamnă să vii cu petarde când te știi supravegheat de UEFA, și din cauza ta echipa poate suferi, că sportivii trebuie încurajați pe toată durata partidei, că e echipa ta indiferent de rezultat. Că suporterii adevărați sunt cu echipa, nu împotriva ei, sau a altor suporteri.

Pe repeat la mine, astăzi, e melodia de mai jos. Pentru că e fix ce trebuie. Săptămâna trecută, la Semimaraton, când a început melodia asta, am accelerat cât am putut și am recuparat aproape un minut jumătate din timpul pierdut pe traseu. E o energie care te face să te uiți doar înainte. Și de asta avem nevoie diseară.

În seara asta e meci mare! Gândurile bune se duc spre Națională, din toată inima, din #ArenaFanilor. :) Acum, mingea e la voi!

Recomandă articolul:

  


Tu ce crezi?Twitter

Facebook

InstagramCopyright

Licenţa Creative Commons